Pentupaketit

Dogilon - pentupaketit ovat tarkoitettu Dogilonin tuotteita käyttäville kasvattajille.

 

Pentupakettitilauksen ehdot & säännöt:
- Dogilon Oy ei ylläpidä erillistä "kasvattajakerhoa", eikä siihen tarvitse erikseen liittyä.
- Pentupaketit voidaan myöntää henkilölle, jolla on Suomen Kennelliiton / FCI:n hyväksymä kennelnimi. Jäsenyys vahvistetaan. Tuotteiden jälleenmyynti on kielletty.
- Pentupakettien tilaaminen edellyttää kasvattajalta vähintään 100€ :n ostosta pentuetta kohden Dogilon.com - verkkokaupasta viimeisen kuuden kuukauden aikana (poikkeuksia teemme isojen kertatilaajien kohdalla).
- Pidätämme oikeuden rajoittaa pentupakettien määrää, evätä pentupakettien lähetyksen tai muuttaa sen sääntöjä.
- Emme kerää erillistä rekisteriä kasvattajista, vaan sivustolle rekisteröitymisen tietosuojaseloste ja käyttöehdot pätevät.


Pentupaketit sisältävät:
- 2 x  50ml shampoo- / hoitoainepullo.
- Kaikille pennunostajille -10% alennuskoodi verkkokauppaan.
- Kasvattajalle pentupakettien tilaamisen yhteydessä ostettuihin tarvikkeisiin -10%, jos kutakin tarviketta enemmän kuin 3kpl. Alennuksia ei voi yhdistää.Huomioitavaa:
- Pentupaketit kannattaa tilata 4 viikkoa ennen pentujen luovutusta.
- Pentupaketit on tarkoitettu pentujen uusille omistajille. Kuitenkin jos kasvattajalle jää pentu, voi hän tilata myös omalle pennulleen pentupaketin.

 

Pentupakettien tilaaminen:
- Täytä alla oleva lomake. Mikäli joku pentu tarvitsee erilaisen tuotteen kuin muut, mainitse siitä viestikentässä.

 

Huomioithan!
- Mikäli tilaat pennuille muita tarvikkeita verkkokaupastamme samalla, saat niistä 10% alennuksen sekä ilmaisen toimituksen. Täppää tällöin lomakkeesta kenttä "Tein / teen myös tarviketilauksen." Tilausta tehdessäsi valitse maksutavaksi tilisiirto - lähetämme sinulle alennetun laskun sähköpostitse käsiteltyämme tilauksesi. Alennuksia ei ole mahdollista saada jälkikäteen.

Language
FI
Open drop down