Tietoa yrityksestämme.

Dogilon Oy :n idea lähti puhtaasti omista tarpeista. Oli kuluttavaa ja aikaa vievää etsiä tarvittavia tuotteita useista eri paikoista ja niiden löytäminen järkevään hintaan oli melkein mahdottomuus.

 

Kasvot yrityksen takana:

Dogilon Oy :n takana olen minä, Jenna Timonen. Kasvatan tiibetinterriereitä, silkkiterriereitä ja biewerterriereitä Helsingissä kennelnimellä Pet Pursuit. Olen syntynyt ja kasvanut koiramaailmassa, ja omaan paljon kokemusta useista eri roduista ja niiden turkinhoidosta, koulutuksesta, kasvatuksesta jne. Vankkojen ideologien kantamana en ole koskaan tyytynyt muuhun kuin parhaaseen laatuun koirieni kanssa.


Neuvon todella mielelläni erilaisten turkkien hoidossa ja annan ideoita ja lähetän testituotteita tarvittaessa!


Yrityksen perustaminen ja sen ideologia:

Dogilon Oy rakentui puhtaasti tarpeen ympärille. Olen jo vuosien ajan suositellut tiettyjä turkinhoitotuotteita kasvateilleni, ystävieni ja tuttujen koirille, ja meillä käy usein pesulla ja turkkihoidossa eri rotujen edustajia, jotta osaan neuvoa niille sopivimmat tuotteet. Turkinhoito on eräänlainen taiteenlaji, ja tunnen olevani siinä hyvä artisti.

Ongelmaksi muodostui vuosien kuluessa lähinnä se, että tuotteita joista pidin, oli joko vaikea tai mahdoton saada Suomesta, tai niiden saatavuus oli hyvin vaihtelevaa. Tein vuosien aikana useampia kimppatilauksia ulkomailta, mutta tuotteet loppuivat silti aina kesken hyvin nopeasti. Ainoa mahdollisuus taata jatkuva saanti ja pitää toimitus mahdollisena tuntui olevan oman yrityksen perustaminen.

En halua suositella sellaisia tuotteita, joista en itse mitään tiedä, tai joita en ole itse kokeillut. Ergonomia, mukavuus koiralle, kestävyys ja hyvä hinta-laatusuhde on tärkeää. Yrityksemme myy ainoastaan omakohtaisesti testattuja, hyväksi havaitsemiamme tuotteita. Näin pystymme parhaiten antamaan asiakkaillemme neuvoja ja ohjeita tuotteiden käyttöön, sekä varmistumaan siitä, että tuotteissamme kohtaa hinta-laatusuhde sillä tavalla, miten itsekin toivomme ostamissamme tuotteissa kohtaavan.

Turkinhoidon on oltava mahdollista kaikille.

Haluamme tarjota valikoimassamme sekä edullisempia, että kalliimpia laadukkaampia tuotteita. Tämä porrastus on suunniteltu ihan puhtaasti myöskin tarpeen vuoksi; alemman keskiluokan perheessä kasvaneena ajattelen, että laadukkaan ja hyvän turkinhoidon on oltava mahdollista myös opiskelijoille, työttömille, eläkeläisille jne. osa kasvattajista haluaa ostaa tuotteita pentujen omistajille ja joillakin osa niistä katoileekin. Tällöin ei aina tarvita sitä kaikkein kalleinta ja merkillä maksavaa tuotetta. Toiset taas pitävät hyvän huolen välineistään ja ostavat ne itselle tai lahjaksi, ja heille riittää muutama kappale tuotetta. Tällöin laadukas, hintavampi tuote on tietenkin järkevämpi ja myös ekologisempi vaihtoehto. Kaikki tuotteemme kestävät hyvin normaalia käyttöä, ja ovat testattu toimiviksi tarkoitukseensa - hinnasta riippumatta.

Tarkoituksenamme on lähentää lemmikkien omistajia turkinhoitoon, ja tehdä vaativammankin turkin ylläpidosta helpompaa ja mukavaa kaikille - koiralle ja omistajalle.

Language
FI
Open drop down